Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí na kapustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 949 kJ /
705 kcal
Bílkoviny103,32 g
– z toho živočišné bílkoviny101,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky27,22 g
– nasycené12,28 g
– nenasycené10,43 g
–– mononenasycené9,48 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,40 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 378 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy10,50 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jehněčího masa Jehněčí kýta 500 g
½ h lávky lávky menší kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.