Nutriční hodnoty (Jehněčí na kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 27,22 g |
| – nasycené | 12,28 g |
| – nenasycené | 10,43 g |
| –– mononenasycené | 9,48 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 378 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
| – cukry | 4,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 500 g |
| ½ h lávky lávky menší kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |