Nutriční hodnoty (Jehněčí na kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 27,22 g |
– nasycené | 12,28 g |
– nenasycené | 10,43 g |
–– mononenasycené | 9,48 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 10,50 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 500 g |
½ h lávky lávky menší kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |