Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný rýžový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 863 kJ /
1 401 kcal
Bílkoviny52,13 g
– z toho živočišné bílkoviny43,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,95 g
Tuky49,34 g
– nasycené22,02 g
– nenasycené19,49 g
–– mononenasycené15,91 g
–– polynenasycené3,58 g
––– omega 30,32 g
Vláknina14,85 g
Cholesterol 858 mg
Sodík 527 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy179,76 g
– cukry95,91 g
––– laktóza24,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 dkg 10 dkg bílé rýže Rýže bílá 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 hrnky 2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
sůl Sůl mořská
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
2 plátky 2 plátky másla Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.