Nutriční hodnoty (Jablečný rýžový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 863 kJ / 1 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,95 g |
Tuky | 49,34 g |
– nasycené | 22,02 g |
– nenasycené | 19,49 g |
–– mononenasycené | 15,91 g |
–– polynenasycené | 3,58 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 14,85 g |
Cholesterol | 858 mg |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 179,76 g |
– cukry | 95,91 g |
––– laktóza | 24,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 dkg 10 dkg bílé rýže | Rýže bílá | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 hrnky 2 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |