Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podtatranský dar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 485 kJ /
355 kcal
Bílkoviny8,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,40 g
Tuky0,56 g
– nasycené0,28 g
– nenasycené0,28 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,00 g
– cukry2,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kuracie mäso Vepřová kýta
1/2 deci 1/2 deci koňaku Brandy 50 ml
lyžica medu Med nepasterovaný
lyžica horčice Hořčice plnotučná
2 2 strúčiky cesnaku Česnek čerstvý 140 g
soľ Sůl mořská
pepř Pepř černý
zázvor Zázvor sušený
bazalka Bazalka čerstvá
rozmarín Rozmarýn sušený
cuketa Cuketa čerstvá
špenát Špenát čerstvý
vývar Vývar hovězí
soľ Sůl mořská
pepř Pepř černý
bazalka Bazalka čerstvá
trochu trochu sójováomáčky
šťava z limetky alebo z citróna Šťáva z limetky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.