Nutriční hodnoty (Podtatranský dar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 485 kJ / 355 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
| Tuky | 0,56 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 0,28 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,00 g |
| – cukry | 2,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuracie mäso | Vepřová kýta | |
| 1/2 deci 1/2 deci koňaku | Brandy | 50 ml |
| lyžica medu | Med nepasterovaný | |
| lyžica horčice | Hořčice plnotučná | |
| 2 2 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 140 g |
| soľ | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| zázvor | Zázvor sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| rozmarín | Rozmarýn sušený | |
| cuketa | Cuketa čerstvá | |
| špenát | Špenát čerstvý | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| soľ | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| trochu trochu sójováomáčky | ||
| šťava z limetky alebo z citróna | Šťáva z limetky |