Nutriční hodnoty (Kapusta plněná václavkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 531 kJ / 366 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,22 g |
| Tuky | 15,94 g |
| – nasycené | 4,26 g |
| – nenasycené | 7,14 g |
| –– mononenasycené | 5,63 g |
| –– polynenasycené | 1,52 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 18,16 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 231 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 20,90 g |
| – cukry | 4,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 listů 6 listů kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 300 g 300 g václavek (nebo jiných čerstvých hub) | Václavka čerstvá | 300 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 300 g 300 g vařené nebo dušené rýže | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený |