Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celozrnný koláč z batátového těsta s červenou řepou a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 569 kJ /
614 kcal
Bílkoviny52,61 g
– z toho živočišné bílkoviny51,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky38,22 g
– nasycené17,14 g
– nenasycené15,63 g
–– mononenasycené13,25 g
–– polynenasycené2,38 g
––– omega 30,13 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,17 g
Sacharidy14,15 g
– cukry9,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední batáty Batáty neloupané
asi 2-2,5 dl asi 2-2,5 dl celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce sekané bazalky Bazalka čerstvá 15 g
150 g 150 g sýru balkánskeho typu Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1-2 1-2 červené řepy Červená řepa čerstvá
hrst hrst ořechů Vlašské ořechy
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.