Nutriční hodnoty (Celozrnný koláč z batátového těsta s červenou řepou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 569 kJ / 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 38,22 g |
– nasycené | 17,14 g |
– nenasycené | 15,63 g |
–– mononenasycené | 13,25 g |
–– polynenasycené | 2,38 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 608 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,17 g |
Sacharidy | 14,15 g |
– cukry | 9,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 střední batáty | Batáty neloupané | |
asi 2-2,5 dl asi 2-2,5 dl celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
150 g 150 g sýru balkánskeho typu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1-2 1-2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
hrst hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |