Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švajnfest (krvavý bramborák))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 512 kJ /
361 kcal
Bílkoviny15,52 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,84 g
Tuky7,92 g
– nasycené1,85 g
– nenasycené3,53 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,06 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy53,50 g
– cukry3,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 syrových brambor Brambor zimní 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
pár lžic pár lžic krupice Krupice pšeničná hrubá
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
3-5 lžic 3-5 lžic vepřové krve Krev vepřová sušená
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
mleté nové koření Nové koření mleté
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.