Nutriční hodnoty (Švajnfest (krvavý bramborák))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 512 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,84 g |
Tuky | 7,92 g |
– nasycené | 1,85 g |
– nenasycené | 3,53 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 53,50 g |
– cukry | 3,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 syrových brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
pár lžic pár lžic krupice | Krupice pšeničná hrubá | |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
3-5 lžic 3-5 lžic vepřové krve | Krev vepřová sušená | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
mleté nové koření | Nové koření mleté | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové |