Nutriční hodnoty (Švajnfest (krvavý bramborák))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 512 kJ / 361 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,84 g |
| Tuky | 7,92 g |
| – nasycené | 1,85 g |
| – nenasycené | 3,53 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 53,50 g |
| – cukry | 3,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 syrových brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| pár lžic pár lžic krupice | Krupice pšeničná hrubá | |
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 3-5 lžic 3-5 lžic vepřové krve | Krev vepřová sušená | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| mleté nové koření | Nové koření mleté | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové |