Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brynzový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 062 kJ /
2 883 kcal
Bílkoviny102,20 g
– z toho živočišné bílkoviny75,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,20 g
Tuky177,13 g
– nasycené82,15 g
– nenasycené85,53 g
–– mononenasycené68,37 g
–– polynenasycené17,15 g
––– omega 33,92 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 715 mg
Sodík 3,24 g
Sůl8,28 g
Sacharidy215,07 g
– cukry21,02 g
––– laktóza14,97 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
½ s áčku áčku sušeného droždí Droždí sušené
½ l žičky žičky cukru Cukr bílý
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
30 g 30 g oleje Olej řepkový 30 ml
½ l žičky žičky soli Sůl mořská
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
250 g 250 g brynzy Brynza 250 g
80 ml 80 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 80 ml
100 g 100 g ve slupce vařených brambor Brambor zimní 100 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička sekaného kopru Kopr nať čerstvý 5 g
½ l žičky žičky mleté červené papriky Paprika červená sušená
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
zelené olivy Olivy čerstvé nezralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.