Nutriční hodnoty (Brynzový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 062 kJ / 2 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,20 g |
Tuky | 177,13 g |
– nasycené | 82,15 g |
– nenasycené | 85,53 g |
–– mononenasycené | 68,37 g |
–– polynenasycené | 17,15 g |
––– omega 3 | 3,92 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 715 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,28 g |
Sacharidy | 215,07 g |
– cukry | 21,02 g |
––– laktóza | 14,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
½ s áčku áčku sušeného droždí | Droždí sušené | |
½ l žičky žičky cukru | Cukr bílý | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
½ l žičky žičky soli | Sůl mořská | |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
80 ml 80 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 80 ml |
100 g 100 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 100 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 5 g |
½ l žičky žičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená | |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
zelené olivy | Olivy čerstvé nezralé |