Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulový kapr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 703 kJ /
407 kcal
Bílkoviny5,77 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,56 g
Tuky25,74 g
– nasycené16,15 g
– nenasycené9,05 g
–– mononenasycené8,05 g
–– polynenasycené1,01 g
––– omega 30,11 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,14 g
– cukry15,94 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 filety z kapra Kapr filet
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
3 plátky 3 plátky másla Máslo kravské 30 g
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.