Nutriční hodnoty (Cibulový kapr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 703 kJ / 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
| Tuky | 25,74 g |
| – nasycené | 16,15 g |
| – nenasycené | 9,05 g |
| –– mononenasycené | 8,05 g |
| –– polynenasycené | 1,01 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,14 g |
| – cukry | 15,94 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 filety z kapra | Kapr filet | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 3 plátky 3 plátky másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská |