Nutriční hodnoty (Perličková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 21 453 kJ / 5 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,42 g |
Tuky | 181,13 g |
– nasycené | 53,94 g |
– nenasycené | 107,83 g |
–– mononenasycené | 77,10 g |
–– polynenasycené | 30,73 g |
––– omega 3 | 2,75 g |
Vláknina | 13,54 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,49 g |
Sacharidy | 668,51 g |
– cukry | 399,22 g |
––– laktóza | 38,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
100 g 100 g cukru (možno i krupice) | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
425 ml 425 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 425 ml |
75 ml 75 ml rumu | Rum | 75 ml |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
125 g 125 g cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
kůra z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
5 lžič 5 lžič moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu |