Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perličková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie21 453 kJ /
5 127 kcal
Bílkoviny153,13 g
– z toho živočišné bílkoviny121,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,42 g
Tuky181,13 g
– nasycené53,94 g
– nenasycené107,83 g
–– mononenasycené77,10 g
–– polynenasycené30,73 g
––– omega 32,75 g
Vláknina13,54 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 1,28 g
Sůl3,49 g
Sacharidy668,51 g
– cukry399,22 g
––– laktóza38,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
150 g 150 g Hery Margarín 150 g
100 g 100 g cukru (možno i krupice) Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
425 ml 425 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 425 ml
75 ml 75 ml rumu Rum 75 ml
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
125 g 125 g cukru krupice Cukr bílý 125 g
kůra z 1 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vanilkový puding Puding v prášku 40 g
5 5 bílků Vaječný bílek 165 g
5 lžič 5 lžič moučkového cukru Cukr bílý 125 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.