Nutriční hodnoty (Perličková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 21 453 kJ / 5 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,42 g |
| Tuky | 181,13 g |
| – nasycené | 53,94 g |
| – nenasycené | 107,83 g |
| –– mononenasycené | 77,10 g |
| –– polynenasycené | 30,73 g |
| ––– omega 3 | 2,75 g |
| Vláknina | 13,54 g |
| Cholesterol | 1,69 g |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,49 g |
| Sacharidy | 668,51 g |
| – cukry | 399,22 g |
| ––– laktóza | 38,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
| 100 g 100 g cukru (možno i krupice) | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 425 ml 425 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 425 ml |
| 75 ml 75 ml rumu | Rum | 75 ml |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 125 g 125 g cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
| kůra z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
| 5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
| 5 lžič 5 lžič moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu |