Nutriční hodnoty (Ovocný salát s becherovkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 066 kJ / 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,78 g |
Tuky | 0,79 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,29 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,65 g |
– cukry | 87,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
hrozen vína | Hroznové víno čerstvé | |
1 1 kiwi | Kiwi čerstvé | |
1/2 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
0,5 dl 0,5 dl becherovky | Likér | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
citron | Citrón čerstvý |