Nutriční hodnoty (Ovocný salát s becherovkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 066 kJ / 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,78 g |
| Tuky | 0,79 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,29 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 90,65 g |
| – cukry | 87,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
| hrozen vína | Hroznové víno čerstvé | |
| 1 1 kiwi | Kiwi čerstvé | |
| 1/2 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 0,5 dl 0,5 dl becherovky | Likér | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| citron | Citrón čerstvý |