Nutriční hodnoty (Huspenina masitá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 912 kJ / 1 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 42,00 g |
| – nasycené | 10,30 g |
| – nenasycené | 21,00 g |
| –– mononenasycené | 18,30 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 zadní vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 kg 1 kg plecka bez kůže | Vepřová plec | 1000 g |
| 3 ks 3 ks vepřových nožiček | Vepřové nožičky | |
| malá mrkev | Mrkev čerstvá | |
| malá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| středně velká cibule | Cibule čerstvá | |
| 2-3 2-3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový |