Nutriční hodnoty (Žid (bramborák s jablky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
| Tuky | 9,05 g |
| – nasycené | 2,16 g |
| – nenasycené | 3,96 g |
| –– mononenasycené | 2,84 g |
| –– polynenasycené | 1,12 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 136 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 103,60 g |
| – cukry | 32,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8-10 8-10 brambor | Brambor zimní | 450 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 větší špetka soli | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 2 2 jablka (nebo švestky) | Jablko čerstvé | 300 g |