Nutriční hodnoty (Žid (bramborák s jablky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
Tuky | 9,05 g |
– nasycené | 2,16 g |
– nenasycené | 3,96 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 103,60 g |
– cukry | 32,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-10 8-10 brambor | Brambor zimní | 450 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 větší špetka soli | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
2 2 jablka (nebo švestky) | Jablko čerstvé | 300 g |