Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žid (bramborák s jablky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 539 kJ /
607 kcal
Bílkoviny18,88 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,20 g
Tuky9,05 g
– nasycené2,16 g
– nenasycené3,96 g
–– mononenasycené2,84 g
–– polynenasycené1,12 g
––– omega 30,15 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 136 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy103,60 g
– cukry32,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8-10 8-10 brambor Brambor zimní 450 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 1 větší špetka soli Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové
2 2 jablka (nebo švestky) Jablko čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.