Nutriční hodnoty (Aromatická bylinková omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 040 kJ / 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,86 g |
| Tuky | 6,15 g |
| – nasycené | 0,86 g |
| – nenasycené | 5,05 g |
| –– mononenasycené | 3,03 g |
| –– polynenasycené | 2,02 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 11,26 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,64 g |
| Sacharidy | 30,84 g |
| – cukry | 18,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 smrkové výhonky | ||
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 4 svazky 4 svazky hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | 240 g |
| 1 svazek 1 svazek máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 4 4 ančovičky | Ančovičky v oleji | |
| 4 lžičky 4 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 24 g |
| 4 lžičky 4 lžičky vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
| 4 lžičky 4 lžičky kaparů | Kapary | 20 g |
| olivový olej | Olej olivový |