Nutriční hodnoty (Pečená plněná brambora v tex-mex stylu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 540 kJ / 1 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,87 g |
Tuky | 34,57 g |
– nasycené | 6,82 g |
– nenasycené | 24,83 g |
–– mononenasycené | 19,63 g |
–– polynenasycené | 5,21 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 58,06 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 133,29 g |
– cukry | 45,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 pokrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 PL 2 PL rozmixovaných sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 30 g |
1 KL 1 KL mletého chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
1/2 KL 1/2 KL skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
300 g 300 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 300 g |
400 g 400 g loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
100 g 100 g konzervovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina | 100 g |
voda | Voda | |
6 6 větších brambor na pečení ve slupce (vydrhnuté) | Brambor zimní | 300 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |