Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená plněná brambora v tex-mex stylu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 540 kJ /
1 324 kcal
Bílkoviny92,87 g
– z toho živočišné bílkoviny60,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,87 g
Tuky34,57 g
– nasycené6,82 g
– nenasycené24,83 g
–– mononenasycené19,63 g
–– polynenasycené5,21 g
––– omega 30,48 g
Vláknina58,06 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy133,29 g
– cukry45,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 pokrájená cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 PL 2 PL rozmixovaných sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 30 g
1 KL 1 KL mletého chilli Chilli paprička sušená 5 g
1/2 KL 1/2 KL skořice Skořice ceylonská 4 g
300 g 300 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 300 g
400 g 400 g loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 400 g
100 g 100 g konzervovaných červených fazolí Fazole červená ledvina 100 g
voda Voda
6 6 větších brambor na pečení ve slupce (vydrhnuté) Brambor zimní 300 g
olivový olej Olej olivový
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.