Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie530 kJ /
127 kcal
Bílkoviny3,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky0,27 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,01 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,00 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
¼ h lávky lávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 červená řepa Červená řepa čerstvá
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jogurt nebo kysaná smetana Jogurt kravský bílý 3,5%
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička garam masala Garam masala 5 g
neloupaný sezam Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.