Nutriční hodnoty (Sedlácké brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 434 kJ / 1 060 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,98 g |
| Tuky | 46,22 g |
| – nasycené | 11,95 g |
| – nenasycené | 24,13 g |
| –– mononenasycené | 19,28 g |
| –– polynenasycené | 4,85 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 28,20 g |
| Cholesterol | 69 mg |
| Sodík | 5,33 g |
| Sůl | 13,00 g |
| Sacharidy | 107,30 g |
| – cukry | 29,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 150 g 150 g uzeného bůčku (nebo anglické slaniny) | Vepřový bok uzený | 150 g |
| 2 2 klobásy | Klobása | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo (dle potřeby) | Sádlo vepřové |