Nutriční hodnoty (Kyselica s čabajkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 49 159 kJ / 11 749 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 300,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 300,98 g | 
| Tuky | 15,17 g | 
| – nasycené | 0,06 g | 
| – nenasycené | 0,06 g | 
| –– mononenasycené | 0,03 g | 
| –– polynenasycené | 0,03 g | 
| ––– omega 3 | 1,50 g | 
| Vláknina | 334,20 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 906 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 2 436,30 g | 
| – cukry | 154,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 300 300 g brambor | Brambor zimní | 15000 g | 
| 100 100 g čabajské klobásy | Klobása | |
| 50 50 g uzeného špeku nebo slaniny | Špek | |
| 1 1 lžička sádla | Sádlo vepřové | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| drcený kmín na špičku lžičky lžičky | Kmín mletý | |
| 4-5 4-5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 50 50 ml smetany na vaření nebo ke šlehání | Smetana kravská sladká 12% | |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí | 
 
	