Nutriční hodnoty (Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 189 kJ / 1 957 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 117,33 g |
| Tuky | 26,47 g |
| – nasycené | 3,10 g |
| – nenasycené | 22,30 g |
| –– mononenasycené | 14,43 g |
| –– polynenasycené | 7,87 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 96,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 265,30 g |
| – cukry | 21,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g fazolí (předem uvařených nebo scezených z nálevu) | Fazole bílé | 500 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku, dle chuti | ||
| 2-3 2-3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2-3 2-3 zralá, pevná rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| ocet jablečný, balsamico nebo nálev z okurek na dochucení | Ocet balsamikový bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |