Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená červená řepa s tymiánovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 244 kJ /
536 kcal
Bílkoviny4,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,96 g
Tuky43,36 g
– nasycené5,69 g
– nenasycené37,09 g
–– mononenasycené20,53 g
–– polynenasycené16,56 g
––– omega 30,04 g
Vláknina8,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy29,94 g
– cukry5,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené řepy Červená řepa čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce balzamicového octa Ocet lihový 30 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
4 snítky 4 snítky tymiánu Tymián sušený
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
4 kuličky 4 kuličky pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
zeleninový vývar Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.