Nutriční hodnoty (Pečená červená řepa s tymiánovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 244 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,96 g |
Tuky | 43,36 g |
– nasycené | 5,69 g |
– nenasycené | 37,09 g |
–– mononenasycené | 20,53 g |
–– polynenasycené | 16,56 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 8,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,94 g |
– cukry | 5,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce balzamicového octa | Ocet lihový | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
4 kuličky 4 kuličky pepře | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská |