Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra nejen se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie10 598 kJ /
2 533 kcal
Bílkoviny110,20 g
– z toho živočišné bílkoviny82,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,35 g
Tuky139,03 g
– nasycené64,11 g
– nenasycené68,71 g
–– mononenasycené57,36 g
–– polynenasycené11,35 g
––– omega 30,23 g
Vláknina19,45 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 4,82 g
Sůl12,20 g
Sacharidy204,00 g
– cukry15,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g očištěných jater (drůbeží, králičí...) Játra vepřová 400 g
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
150 g 150 g anglické slaniny v celku (nebo Váhalovy) Anglická slanina 150 g
olej Olej řepkový
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku (dle chuti) Česnek čerstvý 17.5 g
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
bramborový škrob (nebo hladká mouka) Bramborový škrob
500 g 500 g špeclí (polotovar nebo doma připravené) Noky 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.