Nutriční hodnoty (Vepřové maso s celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 714 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,38 g |
| Tuky | 35,45 g |
| – nasycené | 14,79 g |
| – nenasycené | 17,85 g |
| –– mononenasycené | 15,00 g |
| –– polynenasycené | 2,85 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 141 mg |
| Sodík | 789 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 10,49 g |
| – cukry | 6,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového masa (kýta, plec, kotleta) | Vepřová kýta | 300 g |
| 160 g 160 g celeru (očištěného) | Celer bulva čerstvá | 160 g |
| 30 g 30 g uzeného špeku nebo sádla či oleje | Špek | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| vývar podle potřeby | Vývar masový | |
| jíška nebo hladká mouka na zahuštění | Jíška máslová |