Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso s celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 714 kJ /
649 kcal
Bílkoviny67,43 g
– z toho živočišné bílkoviny64,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,38 g
Tuky35,45 g
– nasycené14,79 g
– nenasycené17,85 g
–– mononenasycené15,00 g
–– polynenasycené2,85 g
––– omega 30,06 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 789 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy10,49 g
– cukry6,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřového masa (kýta, plec, kotleta) Vepřová kýta 300 g
160 g 160 g celeru (očištěného) Celer bulva čerstvá 160 g
30 g 30 g uzeného špeku nebo sádla či oleje Špek 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
vývar podle potřeby Vývar masový
jíška nebo hladká mouka na zahuštění Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.