Nutriční hodnoty (Vepřové maso s celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 714 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,38 g |
Tuky | 35,45 g |
– nasycené | 14,79 g |
– nenasycené | 17,85 g |
–– mononenasycené | 15,00 g |
–– polynenasycené | 2,85 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 789 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 10,49 g |
– cukry | 6,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového masa (kýta, plec, kotleta) | Vepřová kýta | 300 g |
160 g 160 g celeru (očištěného) | Celer bulva čerstvá | 160 g |
30 g 30 g uzeného špeku nebo sádla či oleje | Špek | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
vývar podle potřeby | Vývar masový | |
jíška nebo hladká mouka na zahuštění | Jíška máslová |