Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník na plech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie19 227 kJ /
4 595 kcal
Bílkoviny67,89 g
– z toho živočišné bílkoviny25,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,21 g
Tuky172,06 g
– nasycené44,82 g
– nenasycené121,20 g
–– mononenasycené80,30 g
–– polynenasycené40,90 g
––– omega 33,08 g
Vláknina60,00 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 610 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy663,83 g
– cukry341,07 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g celozrnné žitné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 500 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
250 g 250 g rostlinného tuku Margarín 250 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 hrst 1 hrst sekaných ořechů Vlašské ořechy
trochu trochu rozinek Rozinky
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.