Nutriční hodnoty (Ruská játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 927 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 98,85 g |
– nasycené | 43,31 g |
– nenasycené | 48,22 g |
–– mononenasycené | 39,85 g |
–– polynenasycené | 8,37 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,65 g |
Sacharidy | 21,55 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-600 g 500-600 g vepřových jater | Játra vepřová | 550 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
máslo na opečení | Máslo kravské | |
mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
brambory | Brambor zimní | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |