Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ruská játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 927 kJ /
1 417 kcal
Bílkoviny110,20 g
– z toho živočišné bílkoviny110,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky98,85 g
– nasycené43,31 g
– nenasycené48,22 g
–– mononenasycené39,85 g
–– polynenasycené8,37 g
––– omega 30,21 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 2,13 g
Sůl5,65 g
Sacharidy21,55 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g vepřových jater Játra vepřová 550 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
1 1 smetana Smetana kravská sladká 12%
máslo na opečení Máslo kravské
mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
brambory Brambor zimní
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.