Nutriční hodnoty (Ruská játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 927 kJ / 1 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 98,85 g |
| – nasycené | 43,31 g |
| – nenasycené | 48,22 g |
| –– mononenasycené | 39,85 g |
| –– polynenasycené | 8,37 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,76 g |
| Sodík | 2,13 g |
| Sůl | 5,65 g |
| Sacharidy | 21,55 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500-600 g 500-600 g vepřových jater | Játra vepřová | 550 g |
| 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
| 1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| máslo na opečení | Máslo kravské | |
| mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| brambory | Brambor zimní | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |