Nutriční hodnoty (Játrovo-bůčková paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 40 727 kJ / 9 734 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 288,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 278,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,99 g |
| Tuky | 904,09 g |
| – nasycené | 302,12 g |
| – nenasycené | 557,58 g |
| –– mononenasycené | 429,50 g |
| –– polynenasycené | 128,08 g |
| ––– omega 3 | 5,36 g |
| Vláknina | 36,71 g |
| Cholesterol | 4,65 g |
| Sodík | 10,72 g |
| Sůl | 26,77 g |
| Sacharidy | 99,43 g |
| – cukry | 27,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřového laloku | Vepřový lalok | 700 g |
| 300 g 300 g tučnějšího bůčku | Vepřový bok | 300 g |
| 600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
| 7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
| 6 6 cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
| 250 g 250 g sádla | Sádlo vepřové | 250 g |
| 3 lžičky 3 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 30 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 10 g |
| necelá 1 lžička necelá 1 lžička mletého hřebíčku | Hřebíček | 5 g |
| 20-25 g 20-25 g soli | Sůl mořská | 22.5 g |
| 500-700 ml 500-700 ml masového vývaru | Vývar masový | 600 ml |