Nutriční hodnoty (Rychlé farmářské špecle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 11 863 kJ / 2 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,38 g |
| Tuky | 212,47 g |
| – nasycené | 103,30 g |
| – nenasycené | 106,54 g |
| –– mononenasycené | 90,61 g |
| –– polynenasycené | 15,93 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 9,21 g |
| Sůl | 23,00 g |
| Sacharidy | 187,55 g |
| – cukry | 25,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g farmářské slaniny | Špek | 250 g |
| 500 g 500 g špeclí (polotovar) | Noky | 500 g |
| 400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 1 1 cibule velká | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| cukr krupice (dle chuti) | Cukr bílý |