Nutriční hodnoty (Vánočka - tvarohová bezlepková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 264 kJ / 3 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,76 g |
Tuky | 95,33 g |
– nasycené | 56,12 g |
– nenasycené | 35,28 g |
–– mononenasycené | 30,44 g |
–– polynenasycené | 4,83 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 16,64 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 529,58 g |
– cukry | 202,82 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mouky Jizerka | Mouka rýžová hladká | 400 g |
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
100 g 100 g másla (rozpuštěného) | Máslo kravské | 100 g |
250 g 250 g tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kypřící prášek (bezlepkový) | Kypřící prášek | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |