Nutriční hodnoty (Vínový křupavý bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 250 kJ / 1 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 118,80 g |
| – nasycené | 30,92 g |
| – nenasycené | 62,60 g |
| –– mononenasycené | 51,08 g |
| –– polynenasycené | 11,52 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 184 mg |
| Sodík | 244 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 8,25 g |
| – cukry | 1,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 400 g |
| 250 ml 250 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| pepř podle chuti | Pepř černý |