Nutriční hodnoty (Bramborový salát i na chlebíčky s řapíkatým celerem, jablky a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 481 kJ / 3 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,21 g |
| Tuky | 132,56 g |
| – nasycené | 18,66 g |
| – nenasycené | 95,73 g |
| –– mononenasycené | 36,35 g |
| –– polynenasycené | 59,38 g |
| ––– omega 3 | 2,16 g |
| Vláknina | 69,65 g |
| Cholesterol | 933 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,23 g |
| Sacharidy | 397,95 g |
| – cukry | 71,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2000 g 2000 g brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 2 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 hrnek 1 hrnek (250 ml) sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 6 PL 6 PL majonézy light | Majonéza | 90 g |
| 2 PL 2 PL tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 30 g |
| trochu trochu medu (podle každého) | Med nepasterovaný | |
| 2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |