Nutriční hodnoty (Dušené zelí s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 258 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
Tuky | 61,00 g |
– nasycené | 36,31 g |
– nenasycené | 24,55 g |
–– mononenasycené | 9,11 g |
–– polynenasycené | 15,44 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 5,67 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 60,40 g |
– cukry | 44,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g okapaného kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
300 g 300 g vinné klobásy | Klobása vinná | 300 g |
sůl na špičku lžičky lžičky | Sůl mořská | |
cca 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice - dle chuti | Cukr bílý | 24 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |