Nutriční hodnoty (Dušené zelí s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 258 kJ / 1 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
| Tuky | 61,00 g |
| – nasycené | 36,31 g |
| – nenasycené | 24,55 g |
| –– mononenasycené | 9,11 g |
| –– polynenasycené | 15,44 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,08 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 5,67 g |
| Sůl | 14,00 g |
| Sacharidy | 60,40 g |
| – cukry | 44,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g okapaného kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| 300 g 300 g vinné klobásy | Klobása vinná | 300 g |
| sůl na špičku lžičky lžičky | Sůl mořská | |
| cca 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice - dle chuti | Cukr bílý | 24 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |