Nutriční hodnoty (Červená řepa s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 498 kJ / 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 10,45 g |
| – nasycené | 6,75 g |
| – nenasycené | 3,14 g |
| –– mononenasycené | 2,85 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 34 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 3,61 g |
| – cukry | 3,61 g |
| ––– laktóza | 3,61 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 malé vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 kostka 1 kostka bryndzy | Brynza | |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku zakysané smetany (cca 100 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | 95 ml |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| pár pár vlašských ořechů | Vlašské ořechy |