Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový věnec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 252 kJ /
3 645 kcal
Bílkoviny159,34 g
– z toho živočišné bílkoviny25,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny134,34 g
Tuky68,66 g
– nasycené9,35 g
– nenasycené55,43 g
–– mononenasycené32,80 g
–– polynenasycené22,63 g
––– omega 35,50 g
Vláknina165,36 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 889 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy515,60 g
– cukry37,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
200 g 200 g ve slupce vařených brambor Brambor zimní 200 g
½ b alíčku alíčku sušeného (nebo 20 g čerstvého) droždí
400 g 400 g vařených červených fazolí Fazole červená ledvina 400 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 g 100 g suchého maďarského salámu Polosuchý salám 100 g
20 ml 20 ml oleje Olej řepkový 20 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
cca 250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
20 ml 20 ml oleje Olej řepkový 20 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.