Nutriční hodnoty (Fazolový věnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 252 kJ / 3 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 134,34 g |
Tuky | 68,66 g |
– nasycené | 9,35 g |
– nenasycené | 55,43 g |
–– mononenasycené | 32,80 g |
–– polynenasycené | 22,63 g |
––– omega 3 | 5,50 g |
Vláknina | 165,36 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 515,60 g |
– cukry | 37,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
200 g 200 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
½ b alíčku alíčku sušeného (nebo 20 g čerstvého) droždí | ||
400 g 400 g vařených červených fazolí | Fazole červená ledvina | 400 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 g 100 g suchého maďarského salámu | Polosuchý salám | 100 g |
20 ml 20 ml oleje | Olej řepkový | 20 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
cca 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
20 ml 20 ml oleje | Olej řepkový | 20 ml |