Nepečený BeBe zákusek

dzungila Kuchařka:

Doba přípravy: 20 minut + alespoň 2 hodiny na ztuhnutí PT2H20M PT0H20M Moučníky , Nepečené a mražené, Řezy s ovocem, bublaniny 30 názorů

Nepečený BeBe zákusek
532
Recept si zatím oblíbilo 32 kuchařů

Suroviny

3 balíčky BeBe sušenek ( použila jsem 2x světlé jemné a 1x kakaové )
4 banány
Na krém :
2 kelímky zakysané smetany
1 vanička tučného tvarohu
2 vanilkové cukry
1 lžíce moučkového cukru
1 želatinový ztužovač Dr.Oetker
čokoládová poleva
Recept si zatím oblíbilo 32 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. BeBe sušenky naskládáme jednu vedle druhé na plech.

  2. Potřeme je polovinou krému, který jsme si připravili smícháním zakysaných smetan, tvarohu, vanilkových cukrů, moučkového cukru a přidáním želatinového ztužovače dle návodu na obalu.

  3. Poklademe kolečky banánů, potřeme zbylým krémem a zakryjeme sušenkami.

  4. Pomažeme čokoládovou polevou a dáme do lednice alespoň na dvě hodiny ztuhnout, aby byl krém pevný a sušenky se nasákly a změkly. Krájíme podle okrajů sušenek.

Poznámka

Do krému se také může přidat kakao na obarvení.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 861 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Nepečený BeBe zákusek

  • Věra horvathová Věra horvathová(neregistrovaný)

    Zákusek jsem dělala již několikrát,ale místo BEBE sušenek používám piškoty. Je vynikající.a všichni si ho chválí.:-K:-K

    Odpovědět

  • Lenika Lenika

    Zákusek jsem dělala již podruhé (bez i s kakaem) a vždy moc chutnal. Přidávám fotku i zasloužený bodík. ;-)

    Odpovědět

  • jitavesel jitavesel

    Zákusek byl moc výborný :yes:. Chtěla jsem dělat ze světlých sušenek a místo toho jsem koupila cereální bebe a nedávala jsem želatinový ztužovač. Všem moc chutnal. :-)) Díky

    Odpovědět

  • jana jana(neregistrovaná)

    jana: a pak jí polévám na buchtu :-) to jsem zapomněla dopsat a nechám stuhnout v lednici :-)

    Odpovědět

  • jana jana(neregistrovaná)

    já třeba čokolodávou polevu dělám tak, že vezmu smetanu 33% přivedu k varu a vypnu. Do zahřáté smetany dám nalámanou čokoládu na vaření, zamíchám, aby se čokoláda rozpustila a je to opravdu vynikající:-)

    Odpovědět

  • Radka Radka(neregistrovaná)

    Místo čokoládové polevy jsem to celé posypala, mooc posypala kakaem... mňamka...

    Odpovědět

  • Lucinka Lucinka(neregistrovaná)

    Když se vám láme čokoláda, tak si před krájením nahřejte nůž. Třeba v horké vodě. Pak by to mělo jít i bez lámání. ;-)

    Odpovědět

  • Nika Nika(neregistrovaná)

    Není těch věcí málo?Jen zakysané smetany a tvaroh.No vyzkouším a uvidím :-)) Ale vypadá to moc dobře :yes:

    Odpovědět

  • Katla Katla(neregistrovaná)

    Díky za skvělý recept. Všem to moc chutnalo. Želatinový ztužovač jsem také nedávala a bylo to ok. Díky :-)

    Odpovědět

  • Renatka4 Renatka4

  • dzungila dzungila(autorka receptu)

    Thomassinno, napiš potom výsledek a přidej fotky.;-)

    Odpovědět

  • thomassinno thomassinno

    Dnes jsem spáchal - tak uvidíme :-8 + 23

    Odpovědět

  • keito.01 keito.01

    skvělý a jednoduchý recept. moc děkuju, čokoláda se mi bohužel trochu lámala, ale to nijak nezkazilo výbornou chuť :) :yes:

    Odpovědět

  • Tereza Blazkova Tereza Blazkova

    Andreo :-), včera jsem dělala Tvůj zákusek a musím říct, že je výborný :yes::-). Hlavně v těchto vedrech, perfektně osvěží. Želatinový ztužovač jsem vůbec nepoužila a i přesto to dobře ztuhlo ;-). Dovolila jsem si přidat fotečku, ale poleva se mi dost lámala :-(. Snad se Ti bude alespoň trošku líbit ;-).

    Odpovědět

  • dzungila dzungila(autorka receptu)

    Jenny, věřím, že po masových pochoutkách přišel vhod.;-) A díky za pochvalu!:-K

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo