Nutriční hodnoty (Zelí s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 38 258 kJ / 9 144 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 145,98 g |
| Tuky | 420,17 g |
| – nasycené | 32,26 g |
| – nenasycené | 367,56 g |
| –– mononenasycené | 255,03 g |
| –– polynenasycené | 112,53 g |
| ––– omega 3 | 32,80 g |
| Vláknina | 219,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 39,09 g |
| Sůl | 95,00 g |
| Sacharidy | 1 086,30 g |
| – cukry | 944,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | 5000 g |
| 5 kg 5 kg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 5000 g |
| 1 1 kg cibule na kolečka | Cibule čerstvá | 70 g |
| 400 ml 400 ml oleje | Olej řepkový | 400 ml |
| 1 l 1 l octa | Ocet lihový | 1000 ml |
| 3 l 3 l vody | Voda | 3000 ml |
| 500 g 500 g cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 6 lžic 6 lžic soli | Sůl mořská | 90 g |
| kmín | Kmín |