Nutriční hodnoty (Kari z červené čočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 525 kJ / 2 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,47 g |
Tuky | 82,62 g |
– nasycené | 46,12 g |
– nenasycené | 32,07 g |
–– mononenasycené | 17,35 g |
–– polynenasycené | 14,72 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 68,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 214,85 g |
– cukry | 40,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce sezamového oleje | Olej sezamový | 30 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
kousek kousek čerstvého zázvoru (asi 5 cm) | Zázvor čerstvý | |
2 lžičky 2 lžičky červené kari pasty | Curry pasta | 10 g |
1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
1 lžička 1 lžička římského kmínu roztlučená v hmoždíři | Římský kmín mletý | 7 g |
400 g 400 g rajčatového pyré (passaty) | Pyré z červených rajčat | 400 g |
300 ml 300 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé |