Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kari z červené čočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 525 kJ /
2 037 kcal
Bílkoviny76,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,47 g
Tuky82,62 g
– nasycené46,12 g
– nenasycené32,07 g
–– mononenasycené17,35 g
–– polynenasycené14,72 g
––– omega 30,69 g
Vláknina68,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy214,85 g
– cukry40,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červené čočky Čočka červená neloupaná 300 g
2 lžíce 2 lžíce sezamového oleje Olej sezamový 30 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
kousek kousek čerstvého zázvoru (asi 5 cm) Zázvor čerstvý
2 lžičky 2 lžičky červené kari pasty Curry pasta 10 g
1 lžička 1 lžička kari koření Kari 5 g
1 lžička 1 lžička římského kmínu roztlučená v hmoždíři Římský kmín mletý 7 g
400 g 400 g rajčatového pyré (passaty) Pyré z červených rajčat 400 g
300 ml 300 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 300 ml
sůl Sůl mořská
1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.