Berry řízek

Jana Remkova Kuchařka:

Vepřové maso 15 názorů

512

Suroviny

Vepřová kotleta
cibule
žampiony
šunka
olej
1 lžička hladké mouky
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotletu si naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji z obou stran.

  2. Pak ji vyndáme, do výpeku nakrájíme cibuli, šunku a žampiony, mírně podusíme a uděláme si šťávu buď z mouky a vody, nebo z hotové jíšky.

  3. Maso dáme do šťávy ještě na chvíli prohřát. Podáváme s opečenými bramborami, nebo hranolkami, posypeme na talíři sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Berry řízek

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo