Berry řízek

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Vepřové maso 15 názorů

512

Suroviny

Vepřová kotleta
cibule
žampiony
šunka
olej
1 lžička hladké mouky
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotletu si naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji z obou stran.

  2. Pak ji vyndáme, do výpeku nakrájíme cibuli, šunku a žampiony, mírně podusíme a uděláme si šťávu buď z mouky a vody, nebo z hotové jíšky.

  3. Maso dáme do šťávy ještě na chvíli prohřát. Podáváme s opečenými bramborami, nebo hranolkami, posypeme na talíři sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Berry řízek

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřová kotleta na žampionech kotleta na žampionech veprovy berry rizek vepřový řízek berry řízky z berry vepřový řízek na žampionech vepřové řízky na žampionech kuřecí berry kuřecí berry řízek vepřové kotlety na žampionech berryho řízek kotleta na žampionech recept řízek vepřový bery kuřecí řízek berry prirodni veprovy bery rizek berry maso řízky z bery kuřecí bery řízek řízek na žampionech

Zapomněl/a jsem heslo