Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem, jogurtem a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 299 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 25,07 g |
– nasycené | 6,81 g |
– nenasycené | 13,74 g |
–– mononenasycené | 9,92 g |
–– polynenasycené | 3,82 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 899 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 35,20 g |
– cukry | 22,80 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 g 150 g bílého nízkotučného jogurtu | Jogurt kravský bílý light 0,1% | 150 ml |
400 g 400 g míchané zeleniny (rajče, okurka, ledový salát, bílá ředkev) | Mrkev čerstvá | 400 g |
sůl | Sůl mořská |