Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem, jogurtem a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 299 kJ / 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 25,07 g |
| – nasycené | 6,81 g |
| – nenasycené | 13,74 g |
| –– mononenasycené | 9,92 g |
| –– polynenasycené | 3,82 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 569 mg |
| Sodík | 899 mg |
| Sůl | 2,12 g |
| Sacharidy | 35,20 g |
| – cukry | 22,80 g |
| ––– laktóza | 6,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 g 150 g bílého nízkotučného jogurtu | Jogurt kravský bílý light 0,1% | 150 ml |
| 400 g 400 g míchané zeleniny (rajče, okurka, ledový salát, bílá ředkev) | Mrkev čerstvá | 400 g |
| sůl | Sůl mořská |