Nutriční hodnoty (Silný vývar z vepřových kostí se zeleninou a noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 033 kJ / 247 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
| Tuky | 15,34 g |
| – nasycené | 3,68 g |
| – nenasycené | 7,14 g |
| –– mononenasycené | 5,63 g |
| –– polynenasycené | 1,51 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 3,85 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 245 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 6,80 g |
| – cukry | 4,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kosti | Kost vepřová | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| půlka půlka celeru | Celer bulva čerstvá | |
| špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
| 2 2 cherry rajčátka na vyvaření | Rajčata cherry | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 2-4 kuličky 2-4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| petrželka na dozdobení do vývaru | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubá mouka nebo krupička (podle konzistence) | Mouka pšeničná hrubá |