Nutriční hodnoty (Jogurtová zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 458 kJ / 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,35 g |
| – nasycené | 2,10 g |
| – nenasycené | 0,86 g |
| –– mononenasycené | 0,70 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 11,45 g |
| – cukry | 11,45 g |
| ––– laktóza | 10,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g broskvového jogurtu BONI s broskví a maracujou | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
| 1 1 šlehačka v prášku Dr.Oetker | Šlehačka v prášku | |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 100 ml 100 ml kefíru | Kefír | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce práškového vanilkového pudinku(rada od Anndy) | ||
| citronová šťáva podle chuti | Šťáva z citrónu |