Nutriční hodnoty (Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 026 kJ / 1 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 125,93 g |
| – nasycené | 73,76 g |
| – nenasycené | 45,05 g |
| –– mononenasycené | 40,35 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 971 mg |
| Sodík | 88 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 53,45 g |
| – cukry | 6,81 g |
| ––– laktóza | 3,81 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 porce 2 porce candáta | Candát filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 6 6 brambor středně velkých | Brambor zimní | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |