Nutriční hodnoty (Jablečný / hruškový pohár)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 668 kJ / 638 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,16 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,16 g | 
| Tuky | 3,59 g | 
| – nasycené | 1,21 g | 
| – nenasycené | 1,57 g | 
| –– mononenasycené | 0,13 g | 
| –– polynenasycené | 1,44 g | 
| ––– omega 3 | 0,27 g | 
| Vláknina | 26,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 35 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 134,00 g | 
| – cukry | 93,33 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek nebo hrušek, oloupaných a nastrouhaných | Jablko čerstvé | 1000 g | 
| cukr krupice dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g | 
| citronová šťáva a kůra - nemusí být | Šťáva z citrónu | |
| skořice - mletá dle chuti - nemusí být | Skořice ceylonská | |
| voda | Voda | |
| lotus sušenky dle potřeby | Sušenka | |
| šlehačka nebo zakysaná smetana | Šlehačka 35% | 
 
	