Nutriční hodnoty (Pohanka se slaninou a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 231 kJ / 1 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,06 g |
| Tuky | 86,93 g |
| – nasycené | 41,59 g |
| – nenasycené | 44,34 g |
| –– mononenasycené | 37,10 g |
| –– polynenasycené | 7,24 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 22,44 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 86,35 g |
| – cukry | 7,37 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g pohanky | Pohanka loupaná | 100 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 150 g 150 g zelených fazolek - čerstvých či mražených | Fazolky čerstvé | 150 g |
| cca 100 g 100 g anglické slaniny nebo Váhalovy, moravské... | Anglická slanina | 100 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| tymián nebo majoránka | Tymián sušený |