Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na zelenině na způsob svíčkové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 653 kJ /
873 kcal
Bílkoviny90,11 g
– z toho živočišné bílkoviny86,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,51 g
Tuky44,97 g
– nasycené22,05 g
– nenasycené17,06 g
–– mononenasycené14,94 g
–– polynenasycené2,12 g
––– omega 30,33 g
Vláknina11,73 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 470 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy22,31 g
– cukry17,46 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové plece Vepřová plec 400 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 kusu 1/4 kusu většího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 kus 1 kus větší petržele Petržel kořenová čerstvá
1 kus 1 kus bobkový list Bobkový list sušený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
4 kuličky 4 kuličky pepře Pepř černý
1 1 vrchovatá lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 kelímek 1 kelímek 12% smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
mléko na případné zředění omáčky, ale nemusí být Mléko kravské polotučné 1,5%
podle chuti cukr a ocet Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.