Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí polévka z mořské tresky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 429 kJ /
342 kcal
Bílkoviny73,00 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky2,20 g
– nasycené0,44 g
– nenasycené1,34 g
–– mononenasycené0,42 g
–– polynenasycené0,92 g
––– omega 30,40 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 344 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy6,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mořské tresky Treska filet 400 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
půlka půlka celeru Celer bulva čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
voda Voda
muškátový květ Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
smažená houska Houska pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.