Nutriční hodnoty (Bylinková kachní prsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 151 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
| Tuky | 0,14 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,12 g |
| – cukry | 0,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kachní prsa s kůží | Kachna prso s kůží | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| rozmarýn - čerstvá snítka, můžeme použít i tymián | Rozmarýn sušený | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku nebo jeden velký stroužek paličáku | Česnek čerstvý | 14 g |
| cca 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| vývar dle potřeby a chuti | Vývar hovězí |