Nutriční hodnoty (Krkonošská zelňačka s krupkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 615 kJ / 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
větší hrst hrst ječných krupek | Kroupy ječné | |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
2 2 silnější plátky slaniny (uzeného boku) | Špek | |
cibule | Cibule čerstvá | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |