Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkonošská zelňačka s krupkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie615 kJ /
147 kcal
Bílkoviny8,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,00 g
Sůl10,00 g
Sacharidy20,00 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
větší hrst hrst ječných krupek Kroupy ječné
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2 2 silnější plátky slaniny (uzeného boku) Špek
cibule Cibule čerstvá
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
mletý černý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.