Nutriční hodnoty (Krkonošská zelňačka s krupkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 615 kJ / 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,00 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 20,00 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| větší hrst hrst ječných krupek | Kroupy ječné | |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 2 2 silnější plátky slaniny (uzeného boku) | Špek | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |