Nutriční hodnoty (Rychlý salát z fialových brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 152 kJ / 514 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,64 g |
| Tuky | 11,78 g |
| – nasycené | 0,80 g |
| – nenasycené | 9,84 g |
| –– mononenasycené | 6,95 g |
| –– polynenasycené | 2,88 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 16,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 917 mg |
| Sůl | 2,12 g |
| Sacharidy | 86,43 g |
| – cukry | 23,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vařených fialových brambor | Brambor zimní | 400 g |
| cca 200 g 200 g nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | 200 g |
| cca 60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 15 ml |