Nutriční hodnoty (Bramborový salát z fialových brambor s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,00 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vařených fialových brambor - oloupaných | Brambor zimní | 500 g |
| cca 100 100 g řapíkatého celeru - středové řapíky s lístky | Celer řapíkatý | |
| šalotka | Šalotka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |