Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilkový salát

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

20. 8. 2009 12:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie549 kJ / 131 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky11,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

2. 6. 2010 09:46

paajus - to je o.k., už se to opravilo, nic si z toho nedělej, každému něěkdy ta ruka na klávesnici ujede ;-);-)

paajus

2. 6. 2010 09:23

??? nechapu... je tam "vidlickou" s I....:-//

jita

1. 6. 2010 18:20

pekne, jen vYdlicka se pise s I !!!!!!!!!!!!!!!!

paajus

20. 8. 2009 13:09

moris, já to taky nemyslela zle. příště vyzkouším podle tebe. Jsem teď nějakou dobu v zahraničí a jak se říká asi "jiný kraj jiný mrav" takhle to tada dělají a já to taky zkoušela.:-))

maris maris

20. 8. 2009 13:03

paajus, já jsem to nemyslela zle :-), ale je fakt, že mě překvapil Tvůj postup. Ráda věřím, že to bylo výborné, taky dělám, ale obráceně ;-):-))

paajus

20. 8. 2009 12:55

maris: připravovala jsem... lilek jsem v alobalu vložila do uhlí, které zbylo po grilování, pak ho nechala odstát v cedníku, dle receptu, který jsem dostala od mé známé, a pak pokračovala dle návodu dál. Bylo to výborné.

magdalenka magdalenka

20. 8. 2009 12:52

Maris, máš postreh...baklažány pečiem bežne v rúre, ale si neviem predstaviť po upečení čo z nich vytečie...a vlastne neviem, ako sa pečie baklažán na ohni...

maris maris

20. 8. 2009 12:45

paajus, sice tady máš fotku, ale nejsem si jistá, jestli jsi to připravovala. Lilek se dává vypotit syrový, osolený,/ tím se zbaví i případné hořkosti / a ne až po opečení, to vážně nevím, co by Ti z něho vyteklo :-)

magdalenka magdalenka

20. 8. 2009 12:42

Pavli, ja by som to asi nazvala pomazánkou...keďže je to už rozmačkané vidličkou...Z baklažánu tak robím falošný kaviár. Keď robím šalát, tak baklažán krájam na kocky. Ale pretože lilek môžem na všetky spôsoby a oceňujem aj jednoduchosť receptu, dávam +.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lilek salát salát s lilkem salát lilek salát z pečených lilků lilek do salátu salát z lilkem salat z baklazanu recepty lilek salát lilek recepty salát arabský salát arabske salaty arabský salát s lilkem lilek v salatu lilek saláty baklažán salát lilek-salát lilkovzy salat salaty s lilkem lilek do salátu recepty lilek salát recept

Suroviny: lilek, olej, sůl, česnek, šťáva citronová, pepř černý

TopRecepty.cz

Lilkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vQv