Lilkový salát
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 549 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 11,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2010 09:46
paajus - to je o.k., už se to opravilo, nic si z toho nedělej, každému něěkdy ta ruka na klávesnici ujede
2. 6. 2010 09:23
??? nechapu... je tam "vidlickou" s I....
1. 6. 2010 18:20
pekne, jen vYdlicka se pise s I !!!!!!!!!!!!!!!!
20. 8. 2009 13:09
moris, já to taky nemyslela zle. příště vyzkouším podle tebe. Jsem teď nějakou dobu v zahraničí a jak se říká asi "jiný kraj jiný mrav" takhle to tada dělají a já to taky zkoušela.
20. 8. 2009 13:03
paajus, já jsem to nemyslela zle , ale je fakt, že mě překvapil Tvůj postup. Ráda věřím, že to bylo výborné, taky dělám, ale obráceně
20. 8. 2009 12:55
maris: připravovala jsem... lilek jsem v alobalu vložila do uhlí, které zbylo po grilování, pak ho nechala odstát v cedníku, dle receptu, který jsem dostala od mé známé, a pak pokračovala dle návodu dál. Bylo to výborné.
20. 8. 2009 12:52
Maris, máš postreh...baklažány pečiem bežne v rúre, ale si neviem predstaviť po upečení čo z nich vytečie...a vlastne neviem, ako sa pečie baklažán na ohni...
20. 8. 2009 12:45
paajus, sice tady máš fotku, ale nejsem si jistá, jestli jsi to připravovala. Lilek se dává vypotit syrový, osolený,/ tím se zbaví i případné hořkosti / a ne až po opečení, to vážně nevím, co by Ti z něho vyteklo
20. 8. 2009 12:42
Pavli, ja by som to asi nazvala pomazánkou...keďže je to už rozmačkané vidličkou...Z baklažánu tak robím falošný kaviár. Keď robím šalát, tak baklažán krájam na kocky. Ale pretože lilek môžem na všetky spôsoby a oceňujem aj jednoduchosť receptu, dávam +.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 20 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 20 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 22 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 9 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 9 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 9 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 9 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 10 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: lilek salát salát s lilkem salát lilek salát z pečených lilků lilek do salátu salát z lilkem salat z baklazanu recepty lilek salát lilek recepty salát arabský salát arabske salaty arabský salát s lilkem lilek v salatu lilek saláty baklažán salát lilek-salát lilkovzy salat salaty s lilkem lilek do salátu recepty lilek salát recept
Suroviny: lilek, olej, sůl, česnek, šťáva citronová, pepř černý
Lilkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vQv
9 názorů