Nutriční hodnoty (Zapečená zelenina s bramborem (bez tuku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
| Tuky | 8,23 g |
| – nasycené | 2,05 g |
| – nenasycené | 3,63 g |
| –– mononenasycené | 2,84 g |
| –– polynenasycené | 0,79 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 7,85 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 229 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 33,55 g |
| – cukry | 14,55 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| ½ květáku i s mladými listy | Květák čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 150 ml 150 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 150 ml |
| provensálské bylinky | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |