Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se zelím, klobásou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 985 kJ / 713 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,08 g |
| Tuky | 28,64 g |
| – nasycené | 19,27 g |
| – nenasycené | 8,33 g |
| –– mononenasycené | 7,10 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 19,35 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 3,42 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 68,35 g |
| – cukry | 24,45 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 5-6 asi 5-6 brambor | Brambor zimní | 275 g |
| asi 350 g 350 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 350 g |
| 2 2 pikantní klobásy | Klobása | |
| 100 g 100 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo na vymazání zapékacích misek | Máslo kravské |