Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se zelím, klobásou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 985 kJ / 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,08 g |
Tuky | 28,64 g |
– nasycené | 19,27 g |
– nenasycené | 8,33 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 19,35 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 3,42 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 68,35 g |
– cukry | 24,45 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 5-6 asi 5-6 brambor | Brambor zimní | 275 g |
asi 350 g 350 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 350 g |
2 2 pikantní klobásy | Klobása | |
100 g 100 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo na vymazání zapékacích misek | Máslo kravské |